2014. december 11., csütörtök

Rugby pályák a krikettpályákon

Nem túl gyakran, de azért Angliában előfordul a krikettpályákon, vagy azok egy részén kialakított rögbigrund. Ebből a fura felállásból következik most kettő.

Rickmansworthban a krikett és a gyephoki az első a Park Road sporttelepén, ahol a helyi sportclub kergeti és ütögeti a labdákat. Ezen pályákon belül a rögbiseknek is ki volt jelölve egy terület a megfelelő kapukkal, így ők is kedvükre használhatták a sporttelepet. A három különböző sportág ugyan jól elfért egymás(on), de az átfedések miatt azért akadhat gond egy-egy zsúfoltabb hétvégén.

Rickmansworth - Park Road Rugby Ground:


Uxbridben is hasonló volt a helyzet, talán csak annyi különbséggel, hogy itt nagyobb területen osztozkodhattak a kriketterek és a rögbisek. Az Uxbridge Rugby Club nem is titkolja ezt a megosztottságot, sőt bőszen hirdetik, hogy az ő pályájuk az Uxbridge Cricket Club területén van. Igaz, tavaly amikor arra jártam nem sikerült felfedezni a játékterüket. Sem a kapukat nem találtam, sem a felfestést nem fedeztem fel, így a klub honlapjának  kellett elhinnem,  hogy tényleg itt játsszák a hazai meccseiket.

London - Uxbridge Cricket Club Rugby Ground:



hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése