2012. december 16., vasárnap

Egy "kis" londoni kalandozás

2007-ben volt időm alaposan körbejárni Londont, így az apróbb stadionok mellett a még apróbb stadionokig is sikerült eljutnom. Igaz még így se tudtam feltérképezni az összes fővárosi létesítményt, de szerencsémnek és kitartásomnak köszönhetően elég sok helyre eljutottam. Ezen kirándulások keretében sikerült meglátogatnom a The Brentham Club "magánterületét", ahol a klubtagok a labdarúgás és a tenisz mellett még számtalan sportnak vagy szabadidős tevékenységnek hódolhatnak. A klubház mögött kialakított labdarúgó pályáról sok mindent nem lehet elmondani, hiszen nem tartalmazott semmi különlegeset, sőt a Brenthan FC nívójához képest eléggé szegényesnek is tűnt.

 The Brentham Club - Football Ground:



Mile End-en a helyi stadionból nem sikerült túl sokat megtekintenem, lévén a terület szépen elvolt zárva a "nem tagok" elől, így pár külső és távolról készített képpel meg kellett elégednem ezen létesítmény kapcsán. A stadiont főleg az atletizálók és egyéb fitness tevékenységet kedvelők használják, de azért ez a "pálya" szolgál a Sporting Bengal United FC otthonául is.

Mile End Stadion:


Végezetül egy lebontott sportcsarnok következik, melynek bontási munkálatait 2006-ban kezdték el, így 2007-re már csak a hűlt helye volt a London Docklands Arena-nak. Amíg állt jelentős sportbázissal bírt a létesítmény, hiszen a London Knights jégkorongosai mellett két "basketball team" is pattogtatta a labdát a parketten (London Towers BT, Greater London Leopards BT). Ennek ugye 2006-ban vége szakadt, a csarnokot lebontották, a csapatok pedig költöztek London más létesítményeibe, volt hová, ehhez nem fér kétség.

London Docklands Arena (Demolished):


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése