2018. április 12., csütörtök

Anglia: Focipályák III.

Angol Focipályák IV/3:

Fulmerben a King George's Field mezején játszik az egyesített Gerrards Cross and Fulmer Football Club, de mint oly sok esetben a kisebb amatőr gárdáknál, itt sem egyedül, hanem a helyi krikettcsapattal tartják fent a helyet. A Fulmer Sport Club az említett két sport mellett még tenisz szakosztállyal is rendelkezik, akik szintén a sporttelepen rendezik meccseiket. Sajnos fix labdarúgó játéktérrel nem bír a "field", így csak a "képzelt" pálya lett lefényképezve.
Great Missendenben a Baryfield Recreation Groundon játszik a hazai gárda, és nem meglepően itt is jelen van a krikettcsapat, így szépen megosztoznak a zöld területen, ahová a pályákat felfestik a meccsek alkalmával.
Henleyben a Lawson Roadon is van egy focipálya, de komolyabb vizsgálódás után sem sikerült kiderítenem melyik helyi vagy közeli egylet használhatja otthonnául. Mert valaki biztos használja, hisz a csíkozás még friss volt amikor ott jártam, igaz a kapukat  már lelakatolták, így azok nem képezték részét a fotózásnak.
Silchesterben a megszokott felállás volt ismét, az April Cottage grundja egyszerre volt foci és krikettpálya. Igaz, itt volt bőven hely, így nem volt átfedés a két játéktér között. A terület remek helyen, a település szélén, kellemes környezetben van, így kiváló hely a kikapcsolódásra a szabadba vágyók számára.
Wexhamban, a Norway Drive Recreation Ground pont az ellenkezője a Silchesterben találhatónak. Itt egy forgalmas út, lakóövezet és egy iskola határolja a focipályát, amely kerítéssel és sövénnyel van körbekapva, így bepillantást alig engedélyez az arra járóknak. Nekem se nagyon sikerült jó képeket csinálnom, mert egyszerűen nem találtam egy rést, ahol beláthattam volna, bejutnom pedig nem sikerült.

Fulmer - King's George Field:

Great Missenden - Buryfield Recreation Ground:

Henley-on-Thames - Lawson Road:

Silchester - April Cottage:

Wexham - Norway Drive Recreation Ground:

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése