2020. március 7., szombat

Sportcsarnok - Anglia 2.

A második kalapban újabb 5 angol sportcsarnok következik.
Aldershotban a helyi "garrison" területén élénk sportélet folyik, így csak nehezen lehet kikalkulálni, hogy mi tartozik a katonasághoz és mit használhatnak a civilek. A helyi sportcsarnok a Princes Avenue utcájában található, de hogy megközelíthető e, az egy jó kérdés, lévén mindenhol sorompók és tiltó táblák jelzik, hogy hová nem lehet bemenni, én pedig elvesztem a labirintusban. Azért pár távoli képet csináltam a "semminél ez is több" alapon.
Brighton szélén, a Whitehawk FC stadionjától nem messze van egy nagyobb sportkombinát, amely a Stanley Deason Leisure Centre névre hallgat és számtalan lehetőség mellett sportcsarnokkal is bír.
A Chesham Leisure Centre méretében, kialakításában és lehetőségeiben is a város egyik reprezentáns sportlehetőségeket kínáló épületegyüttese. Aki ide fizeti az edzőtermi tagdíjat az biztos nem csalódik, de az sem aki a többi lehetőséget, például a sportcsarnok fedett termeit használja.
High Wycombe városában több csarnok is található, ebből egy kicsi a The Rye & Holywell Mead parkjában, ahol számtalan szabadtéri sportpálya és lehetőség mellett ez a pici fedett is a sportolni vágyók rendelkezésére áll.
Great Yarmouthban a Marina Leisure Centre a helyi sportolni, edzeni vágyók fedett központja és itt meg is találnak mindent amire szükségük van, ha valakinek ez még sem elég, akkor ott a tengerpart a csarnoktól pár métere.

Aldershot - Princess Avenue:

Brighton & Hove - Stanley Deason Leisure Centre:

Chesham - Chesham Leisure Centre:

High Wycombe - The Rye & Holywell Mead:


Great Yarmouth - Marina Leisure Centre:

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése