Oldalak

2016. október 13., csütörtök

Angol Krikett V.

Az ötödik részben három olyan pálya következik, ahol már jártam, így különösebb meglepetést nem okozott az újabb találkozás. 
Chalfont St. Gilesben kicsit szépül a pálya, pontosabban a klubház kapott egy szép, címeres táblát, de ezen kívül maradt minden a régiben. A labdarúgóknál folyt éppen egy kis átalakítási munka, de ez nem érintette a krikettpályát. A kihelyezett dekoráción kívül más változást nem vettem észre a Bowstridge Lanen.
Flackwell Heathben előrehaladás helyett semmi nem történt, pontosabban egy labdarúgó edzőpálya kialakításával a kriketterek tere szűkült, vagyis közös lett egy rész a Green Dragon Lanen. Amúgy minden a régi volt. A pavilonhoz évek óta nem nyúltak és a játéktér sem lett jobb minőségű, sőt a közös használat miatt inkább romlott az állapota. A pályát már nem használja a helyi krikett klub, csak a Wycombe Dragons CC játssza itt a meccseit.
Gerrards Crossban még mindig szépen gondozzák a Dukes Lanen kialakított pályát, de az eltelt évek alatt semmi komoly változás nem történt a területen. Mondhatni minden a régi és még az időjárás is hasonló volt a két vizitem alatt, hiszen mind a kétszer az eső elől kellett menedéket keresnem a pályát szegélyező sövény alatt.

Clalfont St. Giles - The Playing Field / Bowstridge Lane (Chalfont St. Giles CC):

Flackwell Heath - Green Dragons Lane (Wycombe Dragons CC):

Gerrards Cross - Dukes Lane (Gerrards Cross SC / Gerrards Cross CC):


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése