Oldalak

2012. november 14., szerda

Három kisebb "town"

Az angliai kalandozások újabb három állomására érkeztem, melyben most három kisebb "town", pontosabban azok kisebb stadionjai lesznek bemutatva.

Időrendi sorrendben haladva elsőnek Bracknell-ben jártam, ahol a belváros gyors megtekintése után a Larges Lane felé vettem az irányt. A stadion elsőre és külsőre semmit nem mutatott magából, egyedül csak a betonfalra kiakasztott Bracknell Town FC táblából tudtam jó helyen járok. A csapat neve a klubépület sarkára is ki volt biggyesztve, de sokat nem emelt az amúgy igen nívótlan stadion színvonalán. A pálya belülről sem volt szebb, jobb vagy ápoltabb, így sokat nem kellett időzni a helyszínen. Csodájára nem kell járnom a közeljövőben annyi bizonyos.

Bracknell - Larges Lane (Bracknell Town FC):


Még ugyanebben az évben, de teljesen más hónapban Hungerford városa is utunkba esett, ahol az előző csapathoz hasonlóan szintén játszik egy "town". Ők a Hungerford Town FC, akik hazai pályájukat a Bulpit Lane-re tették le egykoron. Ez a pálya viszont össze sem hasonlítható az előzővel, itt rendezett környezet, szépen ápolt standok és kerítések fogadtak. A Bulpit Lane ugyan nem nagy, nem is nívós, de a maga egyszerű módján elnyeri az ember tetszését. A pálya négy kisebb lelátóval rendelkezett, melyből a két kapu mögötti rész csak állóhelyként szolgált, de minden egyes kialakított "szektor" fedett volt, így ha meccsen esik (ami azért valljuk be elég gyakori Angliában) csak azok áznak el, akik a korlátot támasztják a stadionban.

Hungerford - Bulpit Lane (Hungerford Town FC):


A bejegyzés utolsó "town-ja" Whitstable városában várt rám, mely egy csendes kis halászhely Canterbury közelében. Még 2011 év elején jártunk arrafelé osztriga nézőben, plusz a parton is csak sétálgattunk a kellemetlen szellő ellenére. Ezután érkeztünk a helyi Whitstable Town FC elbarikádozott stadionjához, melyet a The Belmont Ground névvel illetnek. A pálya megközelíthetetlen volt ottjártamkor, hiszen se meccs, se edzés, se pályakarbantartás nem volt, így meg kellett elégednem a külső fotózással, azt is csak egy irányból, hiszen csak ez az út vezetett a lelátókhoz.

Whitstable - The Belmont Ground (Whitstable Town FC):


hancsi78
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése